2017 Wrap Up – de mest populære indlæg

2017 Wrap Up - populære indlæg

 

2017 WrapUp

WrapUp med de mest læste artikler på Langhoff Bloggen, de mest sete opslag på Facebook,
samt de mest læste indlæg på LinkedIn i 2017!

 

Mest læste på langhoff.dk/blog/

[one_half]WrapUp: 5 reklamegaver der bør indgå i din merchandisekollektion 5 typer af reklamegaver, der bør indgå i din merchandisekollektion.

Læs artiklen her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: Gavekataloget er onlineGavekataloget 2017 er online – firmagaver til alle virksomheder, personalegrupper og budgetter.

Læs artiklen her.[/one_half_last]

Mest sete på Facebook “Langhoff Promotion Danmark”

[one_half]WrapUp: Den omvendte paraplyDet er slut med den traditionelle paraply. Den moderne paraply lukkes omvendt. Og det er faktisk ret smart! Du undgår nemlig at blive våd når du lukker paraplyen, da vandet bliver på den indvendige side.

Se opslaget her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: Giveaway - VR brillerGIVE-AWAY! Julen nærmer sig – og vi er kommet i gavehumør hos Langhoff. Vi sætter derfor 2 af vores ”Langhoff Promotion Virtual Reality 3D briller” på højkant til et par heldige følgere af vores Facebook-side

Se opslaget her.[/one_half_last]

Mest sete på Linkedin

[one_half]WrapUp: FirmagavearrangementerBliv klædt på til årets firmaarrangementer, som DHL-stafetten, Eventyrløbet, og Alt for Damerne-løbet.

Se opslaget her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: En hvid kuglepen er ikke bare en kuglepenUnderstøtter kvaliteten af din virksomheds reklameartikler den position, som I ønsker at indtage i målgruppens bevidsthed?

Se opslaget her.[/one_half_last]

Det var et WrapUp på noget af det mest populære indhold i 2017 på tværs af vores kanaler. Vi glæder os til at dele meget mere i 2018.

Vil du ikke vente helt til 2018? Smid et like på vores Facebook side “Langhoff Promotion Danmark“, hvor vi vil opdatere med produktvideoer og cases hen over julen :- )