Rejs sikkert med godkendt rejseadaptor-sæt

, , ,
Godkendt rejseadaptorsæt

Tør du sætte dit logo på hvad som helst?
Det har aldrig været nemmere at ytre sig. Sociale medier har medvirket til, at en shitstorm er en reel trussel, som kan være lige om hjørnet. Reklameartikler og merchandise med logo er et touchpoint mellem virksomheden som afsender og modtageren af produktet. Hos Langhoff Promotion ved vi, at det er blevet vigtigere end nogensinde at alle touchpoints mellem virksomhed og modtageren er sikkert og strømlinet.

Med dette rejseadaptor-sæt får I en sikker rejseadaptor, som kan bruges i 98% af alle lande. Adaptoren er godkendt i overensstemmelse med NEN 1020 (Hollandsk standard), BS 1363-3:1995 (UK standard), samt RoHS – 2011/65/EU. (EU standard). Det betyder at vi kan stå inde for produktet og gerne vil stå inde for at sætte Jeres firmalogo på dette produkt.

Highlights
– Kan anvendes i hele verden (98% af alle lande)
– Passer til 2 & 3 polet stik
– Inklusive etui og gaveæske
– I overensstemmelse med NEN1020
– Engelsk stik med sikring i overensstemmelse med BS 1363-3:1995
– RoHS – 2011/65/EU godkendt

Pris kr. 225,00 v/50 stk ex moms og uden tryk

Godkendt rejseadaptorsæt med logo
Personliggør produktet med tryk af logo
At tilføje firmalogo til at produkt fremhæver værdien af reklamegaven. Det giver samtidig en større synlighed for virksomhedens navn og bliver en personlig gave. Rejsende tager dit firmalogo med dem over hele verden, perfekt for en international reklame.
På denne rejseadaptor findes der forskellige muligheder for tryk af logo. Der kan trykkes på både rejseadaptoren, samt på etuiet. Kontakt os for mere information omkring tryk.

Interesseret? Send en forespørgsel via. formularen eller ring på telefon +45 3940 1255

[contact-form-7 id=”3377″ title=”foresporgsel”]