IPPAG Trendbook “VISUALIZE” – meget mere end bare fidget spinners

, , , ,
IPPAG TREND BOOK "VISUALIZE"

Et internationalt engagementet har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning i Langhoff Promotion. Som en del af IPPAG, indgår vi et stort globalt netværk, hvor vi, foruden at sikre de bedste indkøbsbetingelser, et bredt produktsortiment og en veldokumenteret CSR-strategi, har mulighed for at sparre og vidensdele med mere end 60 kompetente partnere verden over.

I dette samarbejde udvikler vi løbende et online magasin kaldet “IPPAG TRENDBOOK”. Som navnet antyder, så samler vi trends og populære reklamegaver fra hele verden i ét samlet magasin, som kan inspirerer både internt og eksternt. I denne udgave, som vi kalder “VISUALIZE” har vi samlet de bedste reklameartikler og reklamegaver, samt de hotteste nyheder fra verdens største messe i Hong Kong, hvor de fleste IPPAG partnere og leverandører mødes hvert år.

Og vi kan afsløre så meget, at de fedeste trends er langt mere end bare fidget spinners! Vi har inddelt produkterne i 6 overordnede kategorier, som vi kalder:

1. Let’s Journey to a better place
2. Let’s Party everyday
3. Let’s Rethink
4. Let’s Stay Fit & be Energised
5. Let’s Communicate with care
6. Let’s work better together

Indhold IPPAG trend book

 

Se hele TRENDBOOK magasinet og bliv inspireret til Jeres næste reklamegaver, kampagne eller anden marketingaktivitet.

 

Er du interesseret i ét eller flere af produkterne eller kunne du tænke dig sparring til valg af nye trendy artikler til Jeres merchandisekollektion eller giveaways?

pil    Kontakt os her eller ring på telefon 3940 1255