Nyheder fra PSI-messen – del 1

,
Nyheder fra PSI messen

Spændende nyheder fra PSI-messen

Conxion deltog i januar på Europas største messe for reklameartikler og reklamegaver; PSI i Düsseldorf. Som altid var messen fyldt af nye og spændende artikler. Vi har haft en masse produkter med hjem, som vi mener kan være med til at skabe værdi for vores kunder. Vi glæder os meget til at præsentere dem for Jer.

I løbet af de næste par uger vil vi præsentere et par af de nyheder, vi fandt på messen. Denne artikel er den første del og indeholder tre artikler.

Sugerør med skjult budskab i toppen

Sjov og anderledes artikel. Sugerør med skjult budskab i toppen. Gode muligheder for branding på både toppen og den skjulte seddel indvendigt. Kan bruges til forskellige konferencer, lotterier, kampagner eller lignende.

 

psi reklameartikler sugerør

Termokrus med silikonestrop

Lækkert termokrus med silikonestrop. Silikonestroppen fås i forskellige farver og med flot branding af logo. Sælges helt ned til 96 stk.

 

psi reklameartikler termoflaske

 

3D-briller – virtual reality

Virtual reality-briller med plads til næsten enhver mobiltelefon (3,5-6 tommer). Enheden er nem at bruge: Hent en gratis VR-film fra Google Play eller AppStore og nyd den i virtual reality på din mobile enhed. Perfekt til en sjov aften eller til at dele med venner og kollegaer. Brillerne har et behageligt elastikbånd og en blød skumpolstring for en god oplevelse.
Optisk PMMA-linse af høj kvalitet, som giver gode og klare billeder.

Mulighed for tryk på front af brillerne.