Brug din tid og energi på salg & markedsføring – overlad logistikken til os.

, , , , ,
Lager & logistik hos Langhoff Promotion

Vi ved, der går meget god tid med koordinering og pakning, og vi kender vigtigheden i hurtigt at få, hvad man bestiller. Vi ved, hvor vigtigt det er at overholde tidsfrister samtidig med at yde en ekstra god service. Overlad derfor trygt logistikken til os, så kan du bruge din energi på salg og markedsføring.

Lager:
Du kan vælge at lade dine varer opbevare på vores lager, eller bede os om hjælp til direkte distribution til dine konsulenter, afdelinger, datterselsskaber.
Vi tager os af alt fra varemodtagelse, kvalitetskontrol, pladsering på reoler til plukning, pakning og evt. rapportering i lagersystem.
Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen til opbevaring af ikke letfordærvelige fødevarer.
Vores lager ligger i Vejle, blot 500 meter fra motorvejen.

Pick & Pack:
Vi kan udskrive alle ordrer fra dit ordresystem, ligesom vi kan sørge for at tømme ordreboksen på en fælles webshop. Uanset hvordan ordrerne leveres til os, så har vi på forhånd aftalt, hvor lang tid vi kan bruge på pakning, og hvornår du ønsker dine varer udsendt fra lager.
Ordrerne plukkes og pakkes, og adresseres naturligvis med tracking nummer.
Returordrer modtages på vores lager, hvorefter vi rapporterer til dig, hvilke pakker (ordrenumre) der er returneret, og du beslutter, hvad vi skal stille op med ordren.

Forsendelse:
Vi har mange års erfaring med distribution af reklameartikler og gaver til danske og udenlandske adresser. Vi har derved naturligt opbygget stor erfaring i deklarationskrav til forsendelserne og undgår således ofte, at en forsendelse sidder fast et sted imellem afsender og modtager.
Du er velkommen til at anvende din egen fragtaftale, og evt. lade os booke dine forsendelser direkte på vegne af dig. Eller du kan benytte dig af vores fragtaftaler nationalt som internationalt. Uanset løsning, vil track & trace muligheden være tilstede.

Vi sammensætter den lager og logistik løsning der matcher dit behov. Kontakt os, så vi kan give et bud på, hvad den optimale løsning er for din virksomhed.

En lagerholdsaftale hos Langhoff kan være logisk sammenflettet med en af vores IT løsninger fra vores “we promote your brand”-koncept. Læs mere her.