Trends: Disconnect to connect! (Med produktidéer)

, ,
Trends 2019: Disconnect to connect

PSI DusseldorfFlere af vores medarbejdere startede året på inspirationstur til Europas største messe for merchandise, reklameartikler og profilbeklædning – nemlig PSI-messen i Düsseldorf.

Som altid var kufferten fyldt med spændende produkter og nye trends, som vi mener, kan skabe værdi for vores kunder og deres markedsføring.

Flere af de nye trends har vi allerede afdækket i vores ”Trends” serie, så hvis du ikke allerede har læst de foregående indlæg, så bookmark lige nedenstående links, så du kan læse dem senere. De gemmer alle på spændende trends, som du kan drage fordel af i løbet af 2020.

– Trends: Fokus på miljøet 🌱
– Trends: Mål effektiviteten af dine reklameartikler 📈
– Trends: Reklamegaver med lys – light it up! 💡 (VIDEO)

Trends reklameartikler

Gratis e-bog: Trends 2020[br]
Vil du have flere spændende trends? Vi har samlet alle vores trends 2020 artikler i én e-bog.[br] Hent den og læs den når det passer dig![br]
Få e-bogen Trends 2020 nu

Tilbage til emnet og en af de helt store overskrifter fra PSI messen. ”Disconnect to connect”. Med overskriften menes der produkter, som kan samle mennesker uden for den digitale verden – back to basic, kan man sige. Produkter som vendespil, puslespil og kortspil har et stort fokus hos leverandørerne, som spår denne kategori, som en af de store trends for 2020.

Så når alle løber i samme retning og primært fokuserer på online markedsføring, så kan der være fidus i at gå modsat og skille sig ud. Væk fra live chats med robotter og tilbage til den personlige relation. Det kan denne type produkter være et symbol på.

Lad os kigge på de konkrete produktidéer.
[br]

Vendespil

Vendespillet er en gammel klassiker, som de fleste af os kender, og har spillet på et tidspunkt. I relation til emnet ”disconnect to connect”, så giver vendespillet en god mulighed for at glemme telefonen og de sociale medier, mens man spiller.

I forhold til markedsføring, så kan der være god reklameværdi i vendespillet. De enkelte brikker kan designes med dine forskellige produkter (f.eks. typehuse for Hybel.dk, de forskellige øl og ciders fra Carlsberg eller måske de forskellige studievalgsmuligheder for DTU’s uddannelser. Kun fantasien sætter grænser.).

Æsken til spillet kan designes, så den passer til dit brand og dit budskab.

Trends 2020 Vendespil som reklamegave
[br]

Puslespil

Puslespillet er den ultimative måde at ”disconnecte” fra den digitale verden. Puslespillet fås i mange varianter. Alt fra små rør med mini-puslespil, som er en unik reklamegave, til større puslespil på op til 1000 brikker, som fungerer bedre som firmagave eller merchandise til videresalg.

Ligegyldigt hvilken version man går med, så tilbyder puslespillet en unik mulighed for, at din målgruppe virkelig forholder sig til dit brand og dit budskab, mens puslespillet bliver samlet.

Trends 2020 Puslespil som reklamegave
[br]

Kortspil

Et produkt, som passer helt perfekt i ”disconnect to connect” kategorien. Kortspil har med garanti været samlingspunktet for en social relation på et tidspunkt. En værdifuld reklamegave, som benyttes igen og igen af din modtager. Både æsken og bagsiden af de enkelte spillekort kan designes. På den måde får du et unikt sæt spillekort, som passer til dit brand. Vores spillekort produceres typisk af leverandøren Cartamundi, som bl.a. leverer spillekort til casinoer verden over.

Se et par eksempler på spillekort, som vi har designet, produceret og leveret til vores kunder:

Trends 2020 Spillekort som reklamegave

Vi har allerede præsenteret vendespillet, puslespillet og kortspillet for relevante kunder – og med god respons. Tilbagemeldingerne er specielt gode ift. internt markedsføring eller som merchandise, hvor der bliver set gode muligheder i denne kategori af produkter.

Hold øje med vores Instagram profil @ConxionDK, hvor vi løbende lægger billeder op af produkter, som vi har leveret til vores kunder – mon ikke der kommer billeder af både vendespil, puslespil og kortspil inden længe?

Kunne ”disconnect to connect” produkter være relevante for din forretning? Vil du have vores inputs til hvordan de kan bruges i din markedsføring? Kontakt os – det er helt uforpligtende.

[br][contact-form-7 id=”3377″ title=”foresporgsel”]