IPPAG Trendbook “2018 will be…” – de nyeste trends!

, , , ,

Et bredt internationalt samarbejde har altid været en forudsætning for vores forretning her hos Langhoff Promotion. Som en del af IPPAG, indgår vi et stort globalt netværk, hvor vi, foruden at sikre de bedste indkøbsbetingelser, det bredeste produktsortiment og en veldokumenteret CSR-strategi, har mulighed for at dele viden med over 60 kompetente partnere fordelt over hele kloden.

I den forbindelse udvikler vi løbende et online magasin kaldet “TRENDBOOK”. Som navnet måske fortæller, så samler vi trends og populære reklamegaver fra hele verden i ét samlet magasin, som kan inspirere både internt og eksternt. I denne udgave, som vi kalder “2018 will be…” har vi samlet de bedste reklameartikler og reklamegaver.

Her er produkterne inddelt i 5 overordnede kategorier, som vi kalder:

1. Connected
2. Easy
3. Fun
4. Secure
5. Sustainable

Se hele TRENDBOOK-magasinet her og bliv inspireret til Jeres næste reklamegaver, kampagner eller andre marketingaktiviteter.


Er du interesseret i ét eller flere af produkterne eller kunne du tænke dig at høre mere om valg af nye reklameartikler til Jeres merchandisekollektion eller giveaways?

pil    Kontakt os her eller ring på telefon 3940 1255