Snacks med logo – et sundere alternativ – for din branding og dit energiniveau – med Niels Vium

, ,
Sunde Snacks med logo - til branding og messe - med Niels Vium

Bolsjer, chokolade og slikposer har længe været blandt vores bestsellere, når virksomheder skal bestille snacks med logo til intern markedsføring, til mødelokalet, til messen eller som en lille snack til kunderne. Men snacks med virksomhedsbranding behøver ikke nødvendigvis at være tomme kalorier og fyldt med sukker. Der findes mange alternativer – også i vores branche – der er sundere og bidrager til et mere stabilt energiniveau, og som derved kan være med til at opretholde effektiviteten på kontoret og ved længere møder.

sunde-snacks_Slik-vs-frugt

Mange virksomheder har allerede etableret faste frugt- og grøntordninger, deltager årligt i motionsløb som DHL-Staffetten, og måske endda gjort det muligt at motionere i arbejdstiden – alt sammen for at øge den generelle sundhed blandt medarbejderne – men når der skal bestilles snacks med virksomhedens logo, så går man ofte tilbage til det reklameslik man kender, nemlig bolsjer, chokolade og små slikposer med tryk.

Men det behøver ikke være sådan. Alternativerne er mange, f.eks. nøddemix, tørret frugt, müslibarer, proteinbarer, fuldkornsknækbrød eller frugt – alle med mulighed for branding af dit budskab og firmalogo. (Klik her for at gå direkte til vores bud på sunde snacks med gode tryk brandingmuligheder)

Hvorfor er det fordelagtigt at erstatte de tomme kalorier fra slik med f.eks. fuldkornsknækbrød eller tørret frugt? Vi har spurgt Niels Vium om emnet.

Niels ViumNiels Vium er ledelseskonsulent i LEAD – enter next level og arbejder med ledelses- og organisationsudvikling. Derudover er han kendt fra MindCast – en podcast om personlig effektivitet, energioptimering og mental performance, hvor han hver uge taler med inspirerende personligheder som Christian Stadil, Mads Faurholt, William Kvist, Kasper Hvidt. Han vil her give sit besyv med om fordelene ved at vælge en sundere snack til eksempelvis møder:

Det som de fleste ikke ved er, hvor drastisk vores blodsukker fluktuerer, når vi indtager produkter baseret næsten udelukkende på tomme kulhydrater såsom sodavand, slik eller chips. Det er dejligt med en snack til møder, der smager godt, og som er nem at servere – men jeg vil til enhver tid anbefale at servere et produkt, der enten indeholder mere protein eller som alternativt indeholder mere komplekse kulhydrater, end der er i slik og sodavand. Det kunne være et produkt med fuldkorn eller fibre i, da blodsukkeret her vil være langt mere stabilt, og folk vil undgå at været drænet for energi bare 15-30 minutter efter, de har indtaget en håndfuld ’tomme’ snacks. Et stabilt energiniveau betyder desuden øget koncentrationsevne, bedre hjernefunktion og skarpere refleksioner til mødet, hvilket til enhver tid må være at foretrække.

– Niels Vium

Med fordele som stabilt energiniveau, øget koncentrationsevne, bedre hjernefunktion og skarpere refleksioner, så er det ikke svært at forstå, hvorfor flere og flere virksomheder har et øget fokus på sundhed og bedre spisevaner blandt medarbejderne.

[br]

Sundhed er også branding

Løsningen er selvfølgelig ikke blot at udskifte virksomhedens snacks fra slikposer til fuldkornsknækbrød. Men det er et step på vejen. Der er samtidig noget branding i at vælge de sunde snacks, frem for slik og chokolade. Både i forhold til den interne og eksterne markedsføring. Især nu hvor sundhed er blevet en strategisk overvejelse hos flere virksomheder.

Så måske er det på tide at strømline dine spiselige reklamegaver til et mere tidssvarende, trendy og sundere alternativ? Se vores favoritter længere nede.

 

Skil dig ud på messen – overrask dine besøgende med andet end bolsjer

Rigtig mange har en form for snacks stående ved deres messestand. Vi sælger rigtig mange pastilæsker, bolsjer og kuvertchokolade til netop dét formål. Det er der ikke noget galt med – det er en sikker vinder med bolsjer eller chokolade. Men det er sandsynligvis præcis det samme standen ved siden af deler ud. Når kunden kommer hjem med muleposen fyldt med bolsjer og chokolade, så er det i hvert fald ikke dine snacks, der får dine besøgende til at huske netop din stand og dit brand.

Måske er det tid til at prøve noget andet. Noget der kan skille Jer ud fra mængden.

Samtidig kan det give anledning til en anden snak og storytelling omkring dit brand – og hvad I står for. Måske har I netop et øget fokus på sundhed, som disse snacks kan understøtte. Niels Vium har allerede beskrevet en del af de fysiske fordele, der kan være ved at vælge et sundere alternativ. Kombinér det med Jeres virksomhedsbranding og fortælling og I har en rigtig stærk giveaway, som vil blive husket – også når dine potentielle kunde kommer tilbage fra messen.

Se vores favoritter til messen herunder.[br][br]

[full_width][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Fuldkornsknækbrød i pose - tryk logo på hele posenFuldkornsknækbrød[br]3 stk. fuldkornsknækbrød med emmentaler ost og sprøde gærskarfrø. Højt indhold af fiber. Pakket i pose med mulighed for 4-farvet tryk. [br][br] Indhold: Ca. 9 g. [br] Minimumskvantitet: 5100 stk. [/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Cereal Cookie i pose - i eget designCereal Cookie [br] En lille chruncy “kiks” med peanuts, havregryn, solsikkefrø, sesamfrø og frugtige korender. Højt indhold af fiber. Pakket enkeltvis i pose med 4-farvet CMYK tryk. [br][br]Indhold: 6 g. [br]Minimumskvantitet: 3000 stk.[/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Tørret æblestykke i eget designApple Cubes[br] Lille pose med tørrede æble stykker (med skræl). En lækker og smagfuld lille snack. Hele posen kan printes i 4-farvet CMYK. Kan også spises af veganere. [br][br] Indhold: 5 g.[br] Minimumskvantitet: 1800 stk. [/one_third][/full_width]

[full_width][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Musli i bæger med logoMüsli Cup[br] Müsli Cuppen er lavet af hurtigtvoksende og nedbrydelige materialer. Cuppen er coated indvendigt med bionedbrydeligt bioplastik, som gør det muligt at hælde mælk direkte i to-go cuppen. Printes med 4-farvet insert i låget. Vælg mellem 30% multifrugt eller 12,5% chokolade indhold i müslien.[br][br] Indhold: 45 g. [/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Proteinbar med tryk på omslagProteinbar[br]Proteinbar på 35 g. og mindst 45% protein. Max 25% kulhydrat. En fantastisk mulighed som spiselig reklamegave alle der beskæftiger sig med sport, fitness, ernæring og sundhed. Ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler. Pakkes i pap-omslag med mulighed for 4-farvet branding. [br][br] Minimumskvantitet: 600 stk. [/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Muslibar med tryk på omslagMüslibar[br]Nøddebar af mærket “Corny”. Vælg mellem varianterne “Peanut Whole Milk” med UTZ-certificeret chokolade og “Nut quartet & grape”. De smagfulde barer leveres med papomslag med 4-farvet tryk. [br][br] Indhold: 24 g. [br]Minimumskvantitet: 600 stk.[/one_third][/full_width]

[full_width][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Peanuts i trekantpose med logoPeanuts i trekantspose[br] 15 g. ristede og saltede peanuts i trekantspose. Posens trekantede form giver dig tre trykflader modsat almindelige flade flowpacks. Posen trykkes med 4-farvet CMYK. [br][br] Indhold: 15 g. [br] Minimumskvantitet: 1500 stk.[/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Trailmix i trekantspose med logoNøddemix i trekantspose[br] 15 g. trailmix (peanuts, cashewnødder, hasselnødder og sultanas) i trekantspose. Posens trekantede form giver dig tre trykflader modsat almindelige flade flowpacks. Posen trykkes med 4-farvet CMYK. [br][br] Indhold: 15 g. [br] Minimumskvantitet: 1500 stk.[/one_third][one_third padding=”0 10px 20px 10px”]Frugt med lasergravering af logoFrugt med lasergravering[br] Ja, du læste rigtigt. Du kan få frisk frugt med dit firmalogo. Logoet lasergraveres forsigtigt ind i pigmentet på æblet. Helt uden at beskadige æblet. Vi har levereret æblerne på billedet til DTU. De er forvasket (2 gange) før levering og bliver leveret kort inden de skal bruges. På den måde er æblerne friske og lækre. Send forespørgsel for mere information. [/one_third][/full_width]

Udskift Jeres spiselige reklamegaver til et mere tidssvarende, trendy og sundere alternativ. Send din forespørgsel nu.

[br]

[contact-form-7 id=”3377″ title=”foresporgsel”]

[br][br]Disclaimer: Vi medgiver at begrebet ”sundhed” er lidt abstrakt. Vi er hverken læger eller kostvejledere, så vores råd skal tages med det forbehold. Tørret frugt indeholder f.eks. store mængder (naturligt) sukker. Nødder indeholder store mængder (sundt) fedt og derved mange kalorier pr. g.