IPPAG Trendbook “FEEL” – afslut året med manér

, , , ,
IPPAG Trendbook FEEL

Et internationalt samarbejde har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning hos Langhoff Promotion. Som en del af IPPAG, indgår vi et stort globalt netværk, hvor vi, foruden at sikre de bedste indkøbsbetingelser, det bredeste produktsortiment og en veldokumenteret CSR-strategi, har mulighed for at dele viden med mere end 60 kompetente partnere fordelt over hele verden.

I forbindelse med dette samarbejde udvikler vi løbende et online magasin kaldet “TRENDBOOK”. Som navnet fortæller, så samler vi trends og populære reklamegaver fra hele verden i ét samlet magasin, som kan inspirere både internt og eksternt. I denne udgave, som vi kalder “FEEL” har vi samlet de bedste reklameartikler og reklamegaver.

Vi har inddelt produkterne i 6 overordnede kategorier, som vi kalder:

1. Rejoice, celebrate and spread the christmas cheer
2. Share a meal and much more
3. Special gifts for special moments
4. New Years resolutions: make some promises for a bright and shiny 2018
5. The future is 2018

Se hele TRENDBOOK-magasinet og bliv inspireret til Jeres næste reklamegaver, kampagner eller anden marketingaktiviteter.

 

Er du interesseret i ét eller flere af produkterne eller kunne du tænke dig at høre mere om valg af nye reklameartikler til Jeres merchandisekollektion eller giveaways?

pil    Kontakt os her eller ring på telefon 3940 1255