Vores mediegrafikerelev Rasmus dyster ved DM i Skills 2018

DM i Skills

Vores mediegrafikerelev Rasmus Dahl Engholm er samlet med landets dygtigste grafisk tekniker- og mediegrafikerelever, når der dystes ved DM i Skills i Messecenter Herning fra d. 18.-20. januar 2018. Rasmus er blevet udtaget som repræsentant for Hansenberg i Kolding, hvor Rasmus er igang med sin mediegrafikeruddannelse.


Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er et årligt arrangement, hvor unge talenter dyster om at blive den bedste inden for deres fag. Mere end 40 håndværksfag er repræsentereret og det forventes at mere end 50.000 mennesker ligger vejen forbi Messecenter Herning til årets Danmarksmesterskab.

Læs mere på https://skillsdenmark.dk/dm-i-skills/


Landets dygtigste elever dyster

Rasmus skal dyste mod mediegrafikere fra de øvrige erhvervsskoler i Danmark. I alt stiller 6 mediegrafikere til start, hvor elever fra virksomhederne DDB Copenhagen, Hummel A/S, Heyday, Mindmill Denmark, samt Tech College er repræsenteret.

Mesterskabet er en unik mulighed for, at Rasmus kan udfordre sig selv og udfolde sine faglige kompetencer. Vi er stolte af Rasmus’ deltagelse og det fortjente skulderklap det er, at deltage ved DM i Skills.

Deltagelsen er ligeledes en anerkendelse til Langhoff Promotion og understreger de grafiske kompetencer vi besidder i virksomheden. Senest afsluttede Casper Geipel Jensen sin mediegrafikeruddannelse med et 12-tal og en sølvmedalje, som blev overrakt af Anders Mosumgaard fra Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion GRAKOM. Rasmus’ deltagelse ved DM i Skills understreger blot, at vi har det næste mediegrafikertalent lige på trapperne.

Læs mere om Caspers medalje her
Læs mere om de grafiske services hos Langhoff Promotion her


Følg Rasmus til DM i Skills på vores Facebook-side ”Conxion

Rasmus opdaterer løbende på vores Facebook-side igennem hele DM. Her kan du følge hans oplevelser, høre om hans opgaver og se billeder fra eventet.

Rasmus’ opgave er, foruden at dyste ved Danmarksmesterskabet, at repræsentere mediegrafikeruddannelsen for de mange besøgende. Sideløbende med mesterskabet afholdes forskellige aktiviteter for elever fra grundskolen og udskoling i alle tre dage, mens forældre er invitereret sammen med deres børn til at opleve og møde elever fra erhvervsuddannelserne.

Du finder Rasmus og de øvrige grafiske fag i Hal L stand 9130 og 9234.

Du er velkommen til at hilse på vores unge mediegrafikertalent og stikke ham en high-five.

Hvis du ikke lægger vejen forbi Messecenter Herning, så smid et like på vores Facebook-side og følg hans oplevelser igennem hele arrangementet.

Like Facebook og følg Rasmus

 

Læs mere om ”DM i Skills” her
Se programmet for ”DM i Skills” 2018 her