Medalje til vores mediegrafiker, Casper Geipel Jensen

Mediegrafiker svendeprøve

”Sølvmedaljen er helt exceptionel. Det kræver nogen helt særlig præstation. For det første skal man have fået 12 for sit projekt, og for det andet skal fagets censorer indstille opgaven til en medalje, fordi de mener, der er tale om noget helt ud over det sædvanlige” forklarer Anders Mosumgaard fra Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion GRAKOM til medaljearrangementet på Brandts – museum for kunst og visuel kultur i Odense.

Casper, mediegrafiker hos Langhoff Promotion, har netop afsluttet sin 4-årige lange mediegrafikeruddannelse med et 12-tal og sølvmedalje til svendeprøven på HANSENBERG i Kolding. Casper har de seneste tre år været elev hos Langhoff Promotion, hvor han har hjulpet med at udbygge vores visuelle identitet, hjulpet vores kunder med kreative oplæg og sikret, at kundernes ønsker er blevet vil virkelige produkter.

Til svendeprøven bedømmes eleven på sin præsentationsportfolio, som indeholder produktioner i hver af de fire kernefagligheder “grafisk design”, “typografi og ombrydning”, “grafik og billedbehandling”, og “grafisk produktion og workflow”. Præsentationsportfolioen fremlægges af eleven og bliver bedømt af faglærer, samt 2 censorer fra det grafiske erhvervsliv. Se Caspers produktion og dokumentation til de enkelte kernefagligheder her.

Langhoff er glade for at kunne deltage i medaljeoverrækkelsen på Brandts – museum for kunst og visuel kultir i Odense, hvor Casper blev hyldet for den flotte præstation. Samtidig er vi glade for at kunne fortælle at Casper naturligvis fortsætter hos Langhoff Promotion og fremover vil skabe produkter og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

Læs mere om arrangementet på GRAKOM: “Medaljer til årets talenter” eller på Printogmedier: “Elever blev til svende – og flere fik medaljer”