Juleferien er lige om hjørnet og året går snart på hæld – 2017 WrapUp!

Juleferielukket 2017

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen …

Juleferien er lige om hjørnet. Det betyder, at vi inden længe kan ønske vores kunder en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Men inden da skal der løbes stærkt. De sidste opgaver skal lukkes, de sidste forsendelser skal sendes fra lager, og sidst, men ikke mindst skal de sidste julegaver pakkes ind og sendes afsted.

Men vi løber gerne stærkt, så vores kunder – og vi selv – kan gå på juleferie med god samvittighed.

Vi holder nemlig juleferie lukket fra. d. 22/12-2017 til 02/01-2018. Begge dage inkluderet.

Så tag endelig fat i os her i starten af ugen, hvis du ligger inde med en opgave, som du gerne vil have sat igang inden jul. Vi sidder klar til at hjælpe :- )

Og ellers vil vi blot benytte lejligheden til at ønske vores kunder en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til at løse dine spændende opgaver i 2018.

Glædelig jul og godt nytår fra Langhoff

 

2017 WrapUp

WrapUp med de mest læste artikler på Langhoff Bloggen, de mest sete opslag på Facebook,
samt de mest læste indlæg på LinkedIn i 2017!

 

Mest læste på langhoff.dk/blog/

[one_half]WrapUp: 5 reklamegaver der bør indgå i din merchandisekollektion 5 typer af reklamegaver, der bør indgå i din merchandisekollektion.

Læs artiklen her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: Gavekataloget er onlineGavekataloget 2017 er online – firmagaver til alle virksomheder, personalegrupper og budgetter.

Læs artiklen her.[/one_half_last]

Mest sete på Facebook “Langhoff Promotion Danmark”

[one_half]WrapUp: Den omvendte paraplyDet er slut med den traditionelle paraply. Den moderne paraply lukkes omvendt. Og det er faktisk ret smart! Du undgår nemlig at blive våd når du lukker paraplyen, da vandet bliver på den indvendige side.

Se opslaget her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: Giveaway - VR brillerGIVE-AWAY! Julen nærmer sig – og vi er kommet i gavehumør hos Langhoff. Vi sætter derfor 2 af vores ”Langhoff Promotion Virtual Reality 3D briller” på højkant til et par heldige følgere af vores Facebook-side

Se opslaget her.[/one_half_last]

Mest sete på Linkedin

[one_half]WrapUp: FirmagavearrangementerBliv klædt på til årets firmaarrangementer, som DHL-stafetten, Eventyrløbet, og Alt for Damerne-løbet.

Se opslaget her.

[/one_half][one_half_last]WrapUp: En hvid kuglepen er ikke bare en kuglepenUnderstøtter kvaliteten af din virksomheds reklameartikler den position, som I ønsker at indtage i målgruppens bevidsthed?

Se opslaget her.[/one_half_last]

Det var et WrapUp på noget af det mest populære indhold i 2017 på tværs af vores kanaler. Vi glæder os til at dele meget mere i 2018.

Vil du ikke vente helt til 2018? Smid et like på vores Facebook side “Langhoff Promotion Danmark“, hvor vi vil opdatere med produktvideoer og cases hen over julen :- )