Langhoff Promotion A/S har nu et CO2 neutralt website

Co2 Neutralt website langhoff.dk

CSR er vigtigt for Langhoff Promotion A/S og vores kunder. Vores CSR fokus drejer sig om alt fra auditering af fabrikker i Østen, til produkttest og miljøbevidsthed – senest eksemplificeret med vores deltagelse i et dansk klima-initiativ.

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

De virksomheder der deltager har et ikon på deres website. Se ikonet i bunden af vores hjemmeside. Ikonet linker desuden til det officielle certifikat udstedt af IngenCo2.dk, der bekræfter deltagelsen og støtten til programmet. Se certifikatet her.

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet. Læs mere om initiativet her: CO2-initiativets officielle hjemmeside.

Co2 neutralt website - langhoff.dk

 

 

 

 

PFA, Stylepit, Call me, Røde Kors, Spies Rejser m.fl. er blandt de mange, der allerede deltager.

Hvis du vil høre mere om det gode initiativ kan du sende mail til IngenCO2.dk på