Vi støtter Familier med kræftramte børn

Langhoff Promotion støtter FMKB

”Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Familier med kræftramte børn afholder en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen af børn og unge med kræft”

Vi støtter løbende gode initiativer, som f.eks. Børnecancerfonden og Team Rynkeby, og senest har vi endnu engang støttet Familier med kræftramte børn.

Hos Conxion brænder vi nemlig for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

De har brug for, at de bare engang imellem, kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. Dette kræver, at FMKB sikrer tilstrækkelige midler til at kunne gøre en forskel. For at dette kan realiseres, er der behov for en kontinuerlig økonomisk støtte, og Langhoff Promotion deltager hertil via. et sponsorat til FMKB. Læs mere på langhoff.dk/csr.