EPPA GOLD certificering

, , ,
Langhoff Promotion EPPA Gold Certificeret - CSR

Langhoff Promotion A/S modtager højeste europæiske brancheanerkendelse for deres CSR fokus.

Med strukturerede og gennemsigtige arbejdsgange, leveringskæder og leverandørnetværk for indkøb og produktion af reklameartikler, har Langhoff Promotion A/S opnået den europæiske branchecertificering EPPA GOLD.

Igennem en årrække har Langhoff Promotion A/S arbejdet fokuseret med CSR og “Responsible Sourcing”. CEO og partner, Søren Langhoff modtog EPPA GOLD certificeringen ved en ceremoni d. 9. januar 2014:

“Vi er meget stolte af, at vi er blandt de første 10 virksomheder i Europa, der er blevet auditeret til EPPA GOLD af “Bureau Veritas” i forbindelse med certificeringsprogrammet, der er lanceret af den europæiske brancheorganisation EPPA. Med denne auditering ønsker vi at synliggøre vores målrettede arbejde for kvalitet i vores forsyningskæde og samtidig være i stand til at dokumentere vores CSR arbejde overfor vores kunder. Med disse kompetencer kvalificerer vi os til endnu bedre at servicere multinationale kunder med deres reklameartikler og internationale full-service programmer.”

Certificering er foretaget af det uafhænginge “Bureau Veritas” på vegne af den europæiske brancheorganisation, European Promotional Products Association (EPPA). EPPA er en paraplyorganisation for det europæiske marked for reklameartikler. Organisationen består af aktører fra 14 europæiske lande, der repræsenterer både producenter og importører samt distributører.

For mere information og interviews samt yderligere billedemateriale, kontakt CEO Søren Langhoff på telefon + 45 76 42 94 48 eller sl@langhoff.dk.

EPPA GOLD CERTIFIED LOGO