IPPAG Convergences Awards 2018 – hjælp os med at finde det bedste og mest bæredygtige projekt!

,
IPPAG Awards

Et internationalt engagement har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning. Vores fokus på bæredygtighed og forsvarligt indkøb er en naturlig del af vores arbejdsproces. Dét fokus deler vi i vores internationale partnerskab med IPPAG. IPPAG består af markedsledende forhandlere og grossister af reklameartikler og reklamegaver verden over. I netværket arbejder vi bl.a. med bæredygtig udvikling på et globalt plan. Vi er stolte af at kunne støtte op om IPPAGs seneste tiltag i denne udvikling: IPPAG Convergences Awards 2018.

IPPAG Convergences Awards er et partnerskabmellem IPPAG og Convergences. Projektet tager udgangspunkt i 5 af United Nations Sustainable Development Goals: “Zero Hunger”, “Good Health and Well-being”, “Quality Education”, “Decent Work and Economic Growth” and “Sustainable cities and communities” og målet om en verden med “Zero Exclusions, carbon & poverty”.

blog_UN-SDG_Convergences-ZeroECP

IPPAG Convergences Awards 2018 har til formål at anerkende de bedste projekter, der er startet af offentlige eller private, der forsøger at skabe en retfærdig og bæredygtig fremtid. De vindende projekter får bl.a.:

  • Finansiel støtte til deres projekt (€15.000)
  • Synlighed, netværk, support og vejledning

De vindende projekter vil blive præsenteret på Convergences World Forum i september i Paris.

Du kan følge med hele vejen – og hjælpe os med at udvælge det bedste projekt, der har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid!

10/04-2018: Tilmeldingen lukkes for bæredygtige projekter
23/04-2018: Udvalgte projekter offentliggøres og der åbnes for en online afstemning for at udvælge de bedste projekter
du kan være med til at afgive din stemme. Tilmeld vores nyhedsbrev længere nede og få besked når afstemningen er åben.
21/05-2018: Afstemning slutter – juryen voterer og semifinalisterne udvælges
18/06-2018: Finale og offentliggørelse af IPPAG Adward-vinderen
03/09-2018: Award ceremoni ved Convergences World Forum
01/12-2018: Opdatering på det vindende projekt

Læs mere om projektet på ippag.net

Kender du et projekt med et ønske om at skabe en bæredygtig fremtid? Send din ansøgning inden d. 10/04! Du finder links til ansøgningsskema på ippag.net

Få opdateringer om IPPAG Convergences Awards og de involverede projekter – tilmeld vores nyheddsbrev

Tilmeld vores IPPAG Convergences Awards nyhedsbrev og følg de tilmeldte projekter. Du får besked første gang, når projekterne offentliggøres og afstemningenen starter. Her får du mulighed for at hjælpe os med at udvælge de bedste og mest innovative projekter med fokus på en bæredygtig fremtid!

[cm_form form_id=’cm_5ac4baeaf3869′]

IPPAG CONVERGENCES AWARD_signature mail-01