Cirkus Summarum

Conxion leverer merchandisekollektion til Cirkus Summarum

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer hver sommer cirkusforestillingen Cirkus Summarum, hvor børn og barnlige sjæle kan møde de kendte og elskede figurer og værter fra DR’s børneunivers. Forestillingen spiller i både København og Århus, og overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde for børn og unge med muskelsvind og deres familier.

Med udgangspunkt i et stort visuelt produktoplæg har Conxion, i samarbejde med Muskelsvindfonden, udviklet og produceret forskellige merchandiseartikler til børn, som bliver solgt ifm. cirkusforestillingerne.

Læs mere om casen og læs Per Nygaard Eg, indkøber hos Muskelsvindfonden, kommentar om samarbejdet med Conxion under billederne.

Case Cirkus Summarum merchandise familie
Case Cirkus Summarum merchandise lysdyr
Cirkus Summarum merchandise Motor Mille briller og lusekam
Case Cirkus Summarum merchandise Lysdyr i rød
Cirkus Summarum merchandise madkasse
Cirkus Summarum merchandise slik
Case Cirkus Summarum merchandise familie 2016

Merchandisekollektionen har til formål at skabe glæde blandt børnene, og give dem mulighed for at tage en lille del af Cirkus Summarum med sig hjem. Vi har bl.a. produceret cirkustelte, tasker, lysdyr, madkasser, motorbriller, slik, bodystocking og meget mere. Produkterne er alle designet til Cirkus Summarums glade og farverige univers.

Per Nygaard Eg, indkøber hos Muskelsvindfonden, om samarbejdet med Conxion:

“Vi har gennem de seneste år, haft stor fornøjelse af samarbejdet med Conxion. De er altid klar med sparring, og idéudveksling. Dette på et højt professionel niveau. Oftest vælger vi ”standardprodukter”. Conxion formår at designe produktet så det fremstår helt unikt. Vi har altid fokus på kvalitet og produktindhold. Der er altid styr på alle processer og dokumentationer.

Med Conxion som idé-skaber og logistikpartner, har vi koncentreret os om vores hovedopgave – at lave cirkus for børn og skabe overskud til Muskelsvindfondens børne- og ungearbejde.”
[br]

Cirkus Summarum merchandise i billeder

Billederne er en blanding af forskellige kollektioner. Den “grønne” kollektion er en del af 2018 programmet, mens de rød/gul stripede har været en del af den tidligere designlinje. Produkterne herunder er blot en lille del af den samlede merchandisekollektion. Se @CirkusSummarum Instagram profil, hvor man kan se en stor del af merchandisekollektion i brug af de glade familier hos Cirkus Summarum.


[br]

Hvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @conxiondk
[br]