Vestas Case

Unikke promotion- og gaveartikler

Conxion har i rigtig mange år samarbejdet med Vestas Wind Systems og fælles har vi udviklet adskillige unikke promotion og gaveartikler. Brugen af disse spænder meget bredt: fra royale begivenheder og klima- og miljøkonferencer til hverdagen for os alle.

Produkterne er udviklet udfra højaktuelle designs fra Vestas Wind Systems unikke møllepark. De viste modelmøller bruges som gaver men også til undervisning internt hos Vestas. Detaljerne i modellerne er skabt i samarbejde med møllekonstruktører hos Vestas, der således sikrer korrekt nedskaleret gengivelse og re-produktion.

Vinge-pennen, vinge-oplukkeren, samt den meget detaljerede “crystal cube” er lavet udfra et idé-oplæg, som os fra Conxion har lavet og præsenteret for Vestas. Vi forsøger derved at bruge det signifikante og unikke mølle-univers direkte på produkterne til Vestas.

Case Vestas Vindmøller
Case Vestas 3D Cube
Case Vestas Kuglepen og USB Stik
Case Vestas USB og Pen
Case Vestas Oplukker
[br]


[br]

Hvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @conxiondk