Hvis jeg ikke var ansat havde jeg været kunde

“Jeg har tidligere siddet på den anden side af bordet som marketingansvarlig i forskellige stillinger, og havde jeg ikke fået jobbet hos Conxion, så havde jeg helt sikkert været kunde!”
3. maj startede der fem nye kollegaer hos Conxion og én af dem er Thomas Esmann, der er ansat som projektsælger af vores Marketing Platform.

Marketing Platformen gør livet lettere i marketingafdelingen

Hvad fik dig til at søge jobbet hos Conxion?
Som marketingchef kunne jeg godt have brugt Conxion Marketing Platformen for mange år siden. Det havde virkeligt gjort livet i marketingafdelingen meget lettere og tilført værdi til forretningen.

Da jeg hørte om Marketing Platformen tænkte jeg “Dét er genialt!” for platformen samler en masse processer og systemer i én digital platform. I marketingafdelingerne bruger man enormt mange ressourcer på lagerstyring, fakturering, ekspedition og administration i relation til marketingmaterialer – i virkeligheden en masse processer der ikke skaber værdi for forretningen.

Frigiv ressourcer der kan skabe værdi i forretningen

Jeg ved hvor mange ressourcer der bruges i marketingafdelingerne på alt muligt andet end det der giver værdi i forretningen. Det geniale ved Marketing Platformen er, at de fleste af disse processer og systemer kan samles ét sted og dermed frigives der ressourcer til det marketingafdelingerne virkeligt er gode til, nemlig markedsføring.

Kontroller dit brand og få styr på din kommunikation

I internationale virksomheder med datterselskaber i hele verdenen, bruger man en afsindigt meget tid på at sikre overholdelse af brandguides og CVI.

Én af de ting jeg har oplevet som en udfordring, er noget så simpelt som kuverter. For en kuvert er ikke bare en kuvert. I Tyskland er der nogle bestemte krav til kuverter (placering af afsender, lovtekst m.m) og i Danmark er der helt andre krav. Ved hjælp af platformen, kan man nemt styre hvem der ser hvilke produkter og det betyder, at man uden at skulle bruge ressourcer på det, både sikre hovedkontoret og datterselskaberne, at brandguides, lovkrav m.m. bliver overholdt i de forskellige lande. Dét kunne jeg virkeligt godt have brugt allerede for 20 år siden!

Fedt at mærke entusiasmen

Er du kommet godt i gang?
Ja, det hele har spillet fra første dag. Jeg er blevet mødt af nogle super søde kollegaer, der virkeligt er engageret i at yde en super service for kunderne, og meget engageret i arbejdet med platformen. Marketing Platformen er jo et banebrydende og nyt produkt som jeg virkeligt glæder mig til at være med til at sprede budskabet om, for jeg ved fra min erfaring fra “den anden side af bordet” hvor stor en værdi platformen vil have for mange. Derfor er det også fedt at mærke den entusiasme der er blandt mine kollegaer omkring Marketing Platformen.

Vi er glade for at at byde Thomas hjerteligt velkommen i teamet.