Pulje-indkøb og store ressourcebesparelser

Bitten Mygind

3. maj bød vi hele fem nye kollegaer velkommen i Conxion og én af dem er Bitten Mygind, der her fortæller om hvorfor hun valgte jobbet hos Conxion og hvilke fordele hun ser for sine kunder, ved at benytte Conxion Marketing Platformen.

Strategisk indkøb af marketingmaterialer

Hvad fik dig til at søge jobbet hos Conxion?

Jeg har arbejdet i branchen i mere end fem år og kendte naturligvis Conxion. Tiden med den kørende sælger er ved at være fortid, og jeg har længe været fascineret af Conxion’s fokus på strategisk indkøb af marketingmaterialer gennem Marketing Platformen. Så da muligheden bød sig, slog jeg til.

Conxion har en anden tilgang til arbejdet med marketing materialer end de andre spillere på banen. Kombinationen af deres solide erfaring med produktion i østen og Marketing Platformen der gør det nemt for kunderne at lave pulje-indkøb på tværs af virksomheder eller internt i en større virksomhed med afdelinger i hele verdenen, ser jeg klart som en kæmpe fordel.

Der er ingen tvivl om at Marketing Platformen både kan give kunderne skarpe priser gennem pulje-indkøb og samtidigt give dem store ressourcebesparelser. Platformen “overtager” mange af de administrative arbejdsprocesser som marketingafdelinger normalt kæmper med. Marketingafdelingerne er super gode til marketing, men ofte bruger de alt for meget tid på administration, koordinering af indkøb, fakturering m.m. og det er jo hverken det de er gode til eller har lyst. Den nuværende situation har også gjort det meget tydeligt for alle, at de ressourcer man har skal anvendes optimalt, og det hjælper Marketing Platformen kunder med.

Se hinanden i øjnene og behandle hinanden ordentligt

Hvad er god service for dig?

For mange år siden arbejdede jeg i tekstilbranchen og der var stor forskel på de sælgere man mødte i butikkerne. Nogle var ærligt talt ligeglade med kunderne, de skulle bare sælge nogle vare, men andre var oprigtigt interesserede i deres kunder og nød at yde en god service.

Det lyder måske som lidt af en floskel, men jeg synes det er vigtigt at man taler pænt til hinanden og overholder de aftaler man laver. At vi kan se hinanden i øjnene og behandler hinanden ordentligt. Vi laver alle sammen fejl i ny og næ, og jeg synes det vigtigt at man er troværdig og står inden for det man laver.

En rigtig god mavefornemmelse

Er du kommet godt i gang?

Jeg startede hos Conxion 1. maj og jeg er blevet taget super godt imod af mine nye kollegaer. Der er en rigtig god ånd i virksomheden og mine nye kollegaer er meget hjælpsomme.

De kontakter jeg har talt med fra tidligere, er alle meget begejstret for at høre om Conxion’s koncept og jeg har fået rigtig god respons når jeg har fortalt dem om Marketing Platformen. Ud over at platformen gør det nemt for dem at lave puljeindkøb og spare mange interne ressourcer, så er der også mange der har været begejstret for idéen om, at de meget nemmere kan sikrer sig at deres brand guide bliver fulgt på tværs af afdelinger eller datterselskaber i hele verdenen.
Så alt i alt har jeg en rigtig god mavefornemmelse.

Vi er meget glade for at byde Bitten hjerteligt velkommen i teamet.