Gavevalgshop til firmajulegaven – FAQ – Spørgsmål & Svar

,
Firmajulegaver webshop, promote your brand

Hvad er en gavevalgshop og hvorfor er de så populære?
Vi har samlet de typiske spørgsmål og listet svarene i en FAQ. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os og stille alle de spørgsmål du måtte have.

 

Hvad er en gavevalgshop?

Det kan være svært at finde en firmajulegave, der matcher alle kolleger og/eller kunder. Gaven skal ofte ramme bredt – uanset køn eller faggruppe. Ønsker I at gøre alle glade, så er en gavevalgshop en ideel løsning.

En gavevalgshop giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge sin egen gave. Gavevalgshoppen opsættes med et udvalg af gaver, og medarbejderen kan herefter med sit personlige login vælge den gave, som findes mest interessant. Spændingen ved en gavevalgshop er måske ikke så stor, men til gengæld er man sikker på, at modtageren bliver glad for den valgte gave.

 

Hvad er fordelene ved en gavevalgshop?

Nem administration og glade medarbejdere. Vi sørger for at opsætte shoppen med de gaver, som I ønsker at tilbyde Jeres medarbejdere. Vi samler alle gavevalgene fra shoppen og sender en samlet ordrebekræftelse. Vi pakker og leverer alle gaverne på de(n) valgte leveringsadresse(r).

Shoppen er garanti for glade medarbejdere, da den enkelte medarbejder kan vælge den gave, som passer bedst til vedkommende.

 

Hvilke firmagaver indeholder shoppen?

Gavesortimentet bestemmes i samspil mellem Jer og vores salgskonsulenter. Vi vejleder gerne i at vælge den helt rigtige kombination af gaver, som rammer bredest ift. Jeres medarbejdere. En gavevalgshop indeholder typisk mellem 4 og 6 gaver.

Find inspiration til årets gavevalg på conxion.dk/firmagaver

 

Kan gavevalgshoppen tilpasses vores brand?

Gavevalgshoppen kan tilpasses med Jeres logo, grafik, baggrund samt julehilsen. Vil du se hvordan en gavevalgshop kan se ud med Jeres logo og gaveudvalg? Kontakt en af vores salgskonsulenter

 

Hvordan kommer man ind på gavevalgshoppen?

Foruden et link til shoppen, så laver vi x-antal unikke koder, som deles ud til Jeres medarbejdere. Modsat andre gavevalgshops på markedet, så opretter vi IKKE enkelte login til medarbejderne. Det gør det endnu nemmere for Jer, da I ikke skal udlevere unikke logins til hver eneste medarbejder. I stedet får I en række unikke koder, som deles ud til medarbejderne. Information om medarbejderen og leveringsadressen registreres sammen med valget af gaven.

 

Hvordan ved vi hvilke gaver medarbejderne har valgt?

Vi samler alle de registrerede gavevalg fra shoppen og leverer en færdig liste inkl. navn, leveringssted og gavevalg.

 

Vi har flere afdelinger med forskellige leveringsadresser, hvad gør vi?

Hvis I ønsker at have flere leveringsadresser, f.eks. til forskellige afdelinger i landet, så opsætter vi gavevalgshoppen med flere adresser. Under registrering af gavevalget kan medarbejderen vælge mellem de predefinerede leveringsadresser, f.eks. ”Afdeling Øst” og ”Afdeling Vest”.

 

Hvad sker der hvis en medarbejder IKKE vælger en gave?

Vi har erfaret, at der altid er medarbejdere, som ikke benytter sig af muligheden for at vælge sin egen gave. Vi foreslår at udvælge én ”basis gave” fra sortimentet, som vil blive leveret til de medarbejdere, som ikke har valgt en gave i shoppen.

[blockquote background=”#f2f2f2″]Blev dit spørgsmål ikke besvaret eller har du yderligere spørgsmål? Vi ringer dig gerne op og fortæller mere om løsningen. Udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer dig op snarest.[/blockquote]

[contact-form-7 id=”2717″ title=”Gavevalgshop”]