Gammel Hellerup Gymnasium

Merchandisekollektion til Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasium kontaktede os for at få udarbejdet en merchandisekollektion, der skulle sælges i en lille merchandiseshop på gymnasiet. Merchandiseprodukterne skulle give eleverne muligheden for at agere ambassadører og stolt vise logoet frem til venner og bekendte – også uden for gymnasiet.

Noget, som eleverne rigtig gerne ville, hvilket også er eksemplificeret ved det populære #ghg4ever hashtag på Instagram, hvor eleverne deler deres gode oplevelser. Et hashtag med næsten 1500 billeder.

Med udgangspunkt i målgruppen udarbejdede vores salgskonsulent og grafiske afdeling en visuel produktpræsentation, hvor mulige produkter blev præsenteret og illustreret i Gammel Hellerup Gymnasiums sorte og grønne farver.

Med den visuelle præsentation var det nemt for GHG at udvælge de produkter og de designs, som de ønskede skulle indgå i den endelige kollektion.

Kollektionen kom bl.a. til at indeholde: Drikkedunke, logovand, cykelsadelovertræk, muleposer, nøglesnore, kuglepenne, bolsjer, t-shirts, sweatshirts – og senere også løbetrøjer og TUTOR-trøjer.

Annette Thaning, sekretær hos Gammel Hellerup Gymnasium skriver følgende om samarbejdet:

“I har været imødekommende, kreative, hurtige til at svare, til at forhandle med og har levereret gode produkter med hurtig levering.”

Se billeder af kollektionen her:

Case Gammel Hellerup Gymnasium kollektion
Case Gammel Hellerup Gymnasium kollektion Lanyard
Gammel Hellerup Gymnasium Kollektion kuglepen og bolsjer
Case Gammel Hellerup Gymnasium Tegninger af Sportstaske og Saddelcover
Case Gammel Hellerup Gymnasium Vandflasker
Gammel Hellerup Gymnasium Kollektion beklædning
Gammel Hellerup Gymnasium Tutor t-shirt design
[br]


[br]

Hvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @conxiondk