[vc_row top_padding=”50″ bottom_padding=”0″][vc_column][media image=”5249″][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”0″][vc_column][vc_custom_heading text=”Vi passer på dit brand” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Når vi skriver ’we protect your brand’, så mener vi det. Hos Langhoff Promotion handler det nemlig om at sætte høje standarder for sikkerhed, kvalitet og integriteten af de produkter, vi leverer. Og ikke mindst at kunne dokumentere dette.

I en tid med sociale medier, blogs og forskellige fora kan mange virksomheder nemt risikere at få en ’dårlig sag’ på nakken, hvis der ikke ned til mindste detalje er tænkt over reklameartikler og reklamegavers kvalitet, materialer, social ansvarlighed og miljøhensyn.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke artikler og gaver I vælger. Hvis uheldet er ude, så er jeres logo det første, som jeres nuværende og potentielle nye kunder forbinder produktet med.

Hos Langhoff Promotion har vi erfaringen, troværdigheden og fagligheden til at sikre og vejlede jer i at vælge de rigtige artikler, der passer til jeres markedsføringsstrategi og målgruppe samtidig med, at vi har fokus på CSR og dokumentationen af processer og produkter.

Lad os tage udgangspunkt i vandflasken, som vi har i vores sortiment. Flasken skal indeholde vand eller andre væsker, som I eller jeres kunder skal drikke. Det er en risiko i sig selv. Ville det ikke være rart at modtage en række testdokumenter på drikkeflasken, så I er sikre på, at flasken overholder gældende lovgivninger og ikke indeholder stoffer, som i værste fald kunne være skadelige for jeres kunder og derved jeres brand?

Nedenstående er en række eksempler på dokumenter, som kan medfølge, når I handler reklameartikler hos os:

pil    FOODGRADE

pil    REACH

pil    REACH CADMIUM EN1122

Med denne dokumentation kan I altid redegøre for, at produkter med jeres logo, som minimum overholder gældende lovgivning og er produceret på fabrikker, hvor regler for arbejdsforhold, arbejdstider og løn bliver kontrolleret og overholdt.

Vi kalder det ”We protect your brand!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][separator width=”100%” height=”2px” color=”#efefef” margin_top=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”50″][vc_column width=”2/3″][media animation=”none” link=”https://langhoff.boxcn.net/s/p4g6b3mnllytcwrt5397h3h4uldqx6kn” image=”5285″][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513773707709{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text]

INFOGRAFIK:
Sådan arbejder vi med CSR

Vi har lavet en præsentation med infografik, som beskriver vores arbejde med CSR. Herunder hvordan vi arbejder med high- og lowrisk produktgrupper, valideringsproces og valideringsformer af fabrikker, hvordan vi arbejder med produktsikkerhed og produkttests, samt hvilke tilsynsmyndigheder vi benytter til uvildige tests.

pil    Hent præsentationen her.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][separator width=”100%” height=”2px” color=”#efefef” margin_top=”20px” margin_bottom=”25px”][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”30″][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513773716020{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vores leverandører er valgt med omhu!

PFConcept er en af Europas største leverandører af reklameartikler. Langhoff Promotion og PFConcept er godt match, da vi deler en fælles holdning om at være “Serious about sustainability”

Læs mere om hvordan PFConcept arbejder med CSR og sustainability i magasinet “Serious about sustainability“[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][media animation=”none” link=”https://www.flipsnack.com/9FA75F58B7A/sustainability-brochure-english.html” image=”5287″][/vc_column][/vc_row]