Styr på farver, logo og filformater?

Er du også tit forvirret over logo- og filformater? Eller måske farver? Så har vi en lille hjælpende hånd til dig, i form af vores artworkhåndbog.

I artworkhåndbogen lærer du lidt om forskellige filformater og farverum, samt hvilke der bruges hvornår. Det er et godt lille værktøj at have ved hånden, når der skal sendes materiale til f.eks. ordrer placeret hos os.

Håndbogen giver et hurtigt men præcist indblik i, hvilke aspekter der er vigtige for, at dit logo kommer til at se rigtigt ud, efter at være blevet sat på én eller flere reklameartikler.

Artworkhåndbogen er til fri afbenyttelse og kan hentes her.

 

artworkhåndbogen

 

Langhoff Graphic Studio

Langhoff Graphic Studio er vores kreative team bestående af 8 uddannede og dygtige grafikere. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til Jeres CI (Corporate Identity) og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

I kan derfor trygt overlade Jeres CI til os og stole på, at vi overholder Jeres retningslinjer for farver, logo, placering etc.

Hos Langhoff Graphic Studio kan vi hjælpe med diverse services som f.eks:

– Rentegning af logo eller grafiske elementer
Har du ikke et logo, eller er du i tvivl om, hvorvidt dit materiale er godt nok eller ej, så lad Graphic Studio hjælpe dig. Kontakt os, og lad os tjekke dit materiale. Hvis der er mangler e.l. kan vi hjælpe dig med disse.

– Korrekturgang
For at sikre kvalitet, placering, farver og størrelser, vil du altid modtage en visuel korrektur til godkendelse på din ordre fra os, inden vi producerer artiklen.

– 3D-tegninger
Specialproducerede produkter kan ofte være svære at visualisere. Derfor har Graphic Studio også mulighed for, at visualisere produkter i 3D, så du nemt kan se dybde, former osv.

– Produktpræsentationer
Har du en række produkter, som du gerne vil præsentere for dine kunder på en flot måde og indenfor de rette rammer? Vi står til rådighed og kan sætte produktpræsentationer op efter ønsket “univers”.

3D Tegninger

 


[cm_form form_id=’cm_597ef6ab2fb2c’]