Stærke kompetencer indenfor logistik og transport

Gennem de sidste år har Conxion’s fokus i højere og højere grad været på vores marketing platform – Den intelligente markedsplads – og i takt med at flere kunder, bl.a. Widex, GN, Bang & Olufsen, PFA og Louis Nielsen har valgt løsningen, har der også været et stigende behov for kompetencer indenfor logistik og transport. Vi er derfor rigtigt glade for at byde velkommen til Maria Bencke, der pr. 1. november er startet som transport og logistik ansvarlig på kontoret i Næstved.

Komplekse logistik og transportløsninger

I “gamle dage” modtog vi typisk ordrer der skulle fra Kina eller en leverandør i EU til Danmark, hvorfra vi sendte varerne videre ud til vores kunder – typisk i Danmark. I dag er det helt anderledes.

Én af fordelene ved marketing platformen er, at kunderne kan samle deres ordre i platformen, hvorefter de produceres f.eks. i Kina eller EU, og herfra sendes direkte ud til kundernes markeder rundt omkring i verdenen, hvilket både reducerer fragtomkostninger, sparer tid og ikke mindst er bedre for miljøet. Varerne transporteres kun fra ét sted til modtageren og ikke først fra Kina til Danmark, og herfra videre til f.eks. USA, Japan, Sydkorea eller anden destination.

Dette har naturligvis stillet et større krav til os om, at kunne levere langt mere komplekse logistik og transportløsninger end der tidligere har været behov for. Derfor er det også en kæmpe fordel for os, og dermed vores kunder, at vi nu har en stærk kompetence indenfor logistik og transport.

En stærk profil

Maria Bencke har arbejdet med transport og logistik siden 2014, heraf de sidste fire år hos DSV, og vi har allerede haft nogle cases, hvor Maria lynhurtigt har kunne gennemskue den bedste løsning for kunden.

Maria Bencke – Transport og logistik ansvarlig

“Jeg er virkeligt blevet taget godt imod af mine nye kollegaer og selv om det er min første uge på kontoret, så bliver der lyttet til mine idéer og forslag. Conxion er en noget mindre arbejdsplads end DSV og man føler sig hurtigt som en del af teamet – allerede efter min første samtale med Berit og Belgin, følte jeg at vi havde kendt hinanden længe. Det kan jeg godt li´.

Da jeg første gang hørte om jobbet som transport og logistik ansvarlig hos Conxion, synes jeg det lød super spændende. Jeg ville virkeligt kunne bruge min viden og erfaring, og muligheden for at være med til at præge virksomheden og komme endnu tættere på kunderne ser jeg meget frem til. Det er fedt at gøre en forskel med de kompetencer man har.”

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at både vi og vores kunder bliver meget glade for Maria, og vi byder hende varmt velkommen i teamet.