FOOTBALL FEVER! Danmark til VM?

, ,
VM i fodbold - merchandise - Danmark

Fodbold feberen er over os i IPPAG netværket!

Vi har partnere over hele verden og kan misundeligt se på, mens mange i vores netværk allerede har kvalificeret sig til VM og er begyndt at tænke på merchandisekoncepter.

Vores tyske kollegaer i MCS Promotion er kvalificeret. Vores franske kollegaer Lagadere er klar. Selv vores svenske kollegaer Wackes er klar efter at have slået Italien ud.

I Danmark får vi fuld valuta for underholdningskronerne. Om Danmark skal til VM slutrunden afhænger af den sidste og afgørende kamp mod Irland.

Vi er naturligvis optimistiske på vegne af vores danske drenge. Vi har derfor allerede deltaget i at udarbejde et inspirationskatalog med spændende produkter og merchandisekoncepter til VM 2018 i Rusland.

Se kataloget og lad os drømme om VM 2018 med deltagelse af Danmark – og om alt det lækre rød/hvide merchandise vi kunne lave!

UPDATE! DANMARK SKAL TIL VM!

Christian Eriksen gik i spidsen da Danmark kunne kvalificere sig til VM i 2018. Det er en kæmpe begivenhed – og det er værd at overveje om det kan udnyttes til at markedsføre netop din virksomhed. Vi har samlet en række ideer, der kan være til inspiration frem mod slutrunden. Se videoen i toppen af blogindlægget eller se kataloget herunder.

 

 


[cm_form form_id=’cm_597ef6ab2fb2c’]