Bliv godt klædt på til Black Friday

, ,
BlackFriday

Shop-amok-konceptet Black Friday har igennem de sidste fem år taget Danmark med storm – både i fysiske butikker og på webshops. Siden konceptet ramte Danmark tilbage i 2012, har det slået samtlige rekorder for handel på én dag. NETS meldte sidste år ud, at der i Danmark på Black Friday 2016 var blevet handlet for intet mindre end to milliarder kroner.

Da konceptet stadig er voksende, giver vi dig her muligheden for at blive klædt godt på til den store Black Friday d. 24/11 – 2017. Det gør vi i form af en række reklameartikler, som kan skabe opmærksomhed og værdi for både jeres brand, jeres butik og ikke mindst jeres kunder.

Artiklerne herunder er gængse evergreen produkter, som kan designes i andre farver og med logo efter jeres behov og ønsker. Du kan downloade oversigten af artikler her.

Er du på udkig efter mere alternative artikler? Måske til at skabe opmærksomhed og sætte fokus på jeres online webshop op mod Black Friday? Hvad med sorte sadelcovers designet med Black Friday og jeres webadresse, som kunne deles ud op mod den store dag? Det er billig markedsføring, som dels vil glæde kunderne i den regnvåde tid og samtidig sætter fokus på jeres online webshop og øger salget.

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder. Telefon 3940 1255.

 

[pdf-embedder url=”https://www.langhoff.dk/wp-content/uploads/2017/10/Black-Friday-2017.pdf” title=”Black Friday 2017″ border=”0″]

Priser ex. moms. Ab lager Vejle. Der tages forbehold for trykfejl eller udsolgte varer.

 

Interesseret? Send en forespørgsel eller ring på telefon +45 3940 1255